Nyfiken på en annan framtid?

Det finns såklart fler möjligheter för dig inom Peab. Upptäck några andra vägar att gå.

Arbetschef

Laget är det viktigaste för arbetschef Max Österberg. Arbetschefens uppgift kan vara svår att sammanfatta. Det handlar om ansvar och bestämmande, men för Max är det absolut viktigaste att skapa ett driv och en gemenskap i laget.

Arbetsledare

Det handlar om människor. Att få dem att må bra och jobba ihop på bästa sätt. Daniel Ingehult Gustavsson, arbetsledare på Peab Asfalt, samarbetar tätt med platschef och arbetslag för att kunna planera arbetet och leda sitt team.

Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör Hans Espinoza har koll på hela uppdraget, från kontoret till byggarbetsplatsen. Han stöttar produktionen praktiskt i våra uppdrag, med allt från tid- och resursplanering till anbud och leveransplaner.

Geokonstruktör

Geokonstruktören Michael Sabattini arbetar med anbud, projektering och byggnation – på kontoret såväl som ute på fältet. Han berättar hur han hittar de bästa metoderna och de rätta svaren på alla kniviga frågor.

Inköpare

Strategiskt tänkande. Förhandlingar om villkor och priser. Skriva avtal. Det är några av uppgifterna för inköparen Rasmus Risberg. Han tycker att de viktigaste egenskaperna för jobbet är att vara flexibel och lösningsorienterad.

Kalkylingenjör

En kalkylingenjör har ett analytiskt sinne och skapar modeller för att beräkna tid och kostnad för ett uppdrag. Vår kalkylingenjör Kristoffer Ivarsson gör en spännande resa där han är med och tar Peab in i den digitala framtiden.

KMA-samordnare

Som KMA-samordnare arbetar du bland annat med miljöfrågor, riskbedömningar och arbetsmiljöplaner i våra uppdrag. Malin Isoao trivs i sin roll och är med i det spännande byggandet av en helt ny stadsdel i Karlskrona.

Platschef

Som platschef ska du gilla att planera, styra upp och ha koll. Det gör Christina Gustafsson. Hon har arbetat mer än 10 år som platschef på Peab och skapar trygghet åt kollegorna genom sitt engagemang och ansvar.

Projektledare

Jobbar du som projektledare är du ofta med i ett uppdrag från planering till färdig byggnad. Det passar Ina Hällgren perfekt – hon gillar att se saker bli klara och utvecklas av varierande arbetsuppgifter.

Säljare

Brinner du för problemlösning och hållbarhet? Säljare Christer Persson berättar att han med hjälp av materialkunskap och omvärldskoll kan erbjuda våra kunder de bästa lösningarna, där just hållbarhet ofta är i fokus.